Dyskusja: Monitor LCD :)
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.08.2005, 14:20   #3
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
zaraz poleca na mnie gromy ze jedno z drugim nie ma nic wspolnego
ale jak w robocie wymienili mi wysluzone 15" jajko na lcd to bylem w szoku niska jakoscia obrazu - dokladnie o czym piszesz czyli rozmyte krawedzie czcionek
pomoglo czasowo wyinstalowanie monitora (szedl jako domyslny wtedy) i obnizenie jakosci do 16bit
ale po reinstalacji sysa okazalo sie ze lepsza jest jakosc na 32bit i zainstalowanym monitorze

wiec nie namawiam do formatu, ale po formacie ustaw jednak 32bit - moze bedziesz mial tak jak ja...
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post