Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.08.2005, 17:59   #3
Tribunal
net został :)

Data rejestracji: 29.07.2003
Tribunal zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No powiem tak na WFefie robięłm kiedys 27 brzuszów w minute na obozie treningowym9to był hardcore...) zrobiłem 35 w 30sekund pompek tez dużu wiecej roibie prawie szpagat mi ychodzi więc jakies efekty są trening wyglada zwyczajnie przychodzisz rozgrzewka trening rozgrzewka konczaca i do domu tyle ze od wrzesnia ide do grupy zawodniów gdzie trening trwa 2 godziny więc moze mnie kiedyś zobaczycie w IFMA. Na temat sztuki walki... Coś jak Kick Boxing tylko dochodza do tego kolana i łokcie i brytalne ciosy na głowe taki łokieć z wyskoku to jest to
PS
Co do tego słownika to mi od wrzesnia odcinaja neta :/ i straciłbym z wami kontakt ale dam Ci numer koma 888179054 odpisz mi SMSem na koma ja Ci nie odpowiem bo mam -6zł:p na koncie ale utrzymałbym z toba taki kontakt i jakby twoja siostra cos znalazła w Tajlandii to Ci podam adres i ja bym ci ta kase za ten słownik zapłacił przy odbiorze albo przelewem jak Ci wygodniej to tyle jęsli chodzi o tego posta.
A jak chcesz sie więcej o MT doiedziec daje Ci strone mojego klubu www.thaiboxxing.pl
klub sie nazywa RACZADAm.
Pozdro i miłego ostatniego miesiąca wakacji