Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.08.2005, 21:08   #2
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez zGrEdZiK
Witam. Zaczaslem konwertowac film w CCE 2.5 wedlug tego opisu. Jednak czasami program mi sie sam wylacza, Nie jest to wina ramu poniewaz jest on na 100% dobry. Moj system to Windows xp+sp2. Aha zainstalowalem AviSynth 2.07. Co moze byc tego powodem
Czy nie masz czasem przetaktowanego procka? Być może to wina przegrzewania się. Miałem podobny problem, CCE wywalał mi się (ile sie nacudowałem by stwoerdzić przyczynę!), dopiero powrót do "normalnego" taktowanie FSB przywrócił prawidłowe jego działanie.