Dyskusja: Szukam samochodu
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.08.2005, 14:15   #13
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Dorian
Myślę ,że takie autko byłoby dobrym wyborem...

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C444901

i poszukaj innych Hond od 13 000 zł wzwyż

Bardzo trwałe auta .Polecam. Może jednak nie spełnia kryterium wielkości.
to jest Honda produkowana w GB.

części używane do niej nie istnieją (od japońskiej nic nie pasuje)

jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia (to co robili ludzie jest marnie wykonane - np. "wyłazi" wykładzina podłogowa, tapicerka na siedzeniach się przeciera ; to co automaty ok)- wiem dokładnie, bo ponad 3 lata jeździłem takim Civic'iem.

silniki w Hondach to poezja

jednym słowem szukać 3 drzwiowego japońca.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post