Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.08.2005, 16:08   #3
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez iSiO
Witam
Jestem zielony jeśli chodzi o sprawy DVD ale chce poglebić swoja wiedze. Ostatnio brat poprosil mnie zebym przerobił mu stare VHS na DVD. Sam proces przerabiania i kompresji wykonałem i otrzymałek kilka Vobów. I teraz moje pytanie brzmi jak to nagrać żeby odtarzało w starym dvd stacjonarnym. To dvd jest dziwne bo nie czyta nawet VCD i SCVD, czyta DVD i płyty CD z mp3 i jpegami. Kupiłem płyte firmy "Verbatim" (w sklepie mówili ze najlepsze). Jest to płyta DVD+R. W jakim programie powinienem nagrać żeby prawdopodobieństwo odtworzenia było jak najwieksze?
a jaka nagrywarka?

trzeba ustawić bitsetting (book type) na DVD-ROM
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post