Cytat:
Napisany przez legion
@juicepp no to powiem ci ze sam mam LG(2x in serviso) i takze mam kolegow ktorzy pracuje w centrali we wrocku (proline a takze arest i age) co do LG podchodza tak jak do liteona  ja tu nie mowie o jednej nagrywarce ale calosciowo o ich napedach ale co do dvd to przesadzasz jest tak samo awaryjne jak dvd liteona poszukaj hasla problem z LG nie malo znajdziesz tematow z nimi a co do liteonow popatrz jaka jest liczba ich na forum a zreszta juz sam zauwazylem ze czym wiecej sie pokazalo LG(dvd) na forum tym wiecej bylo tematow o problemach z nimi 
|
Tu sie nie zgodze, a zgodze sie z poprzednikiem, mam znajomych w kilku tornunskich sklepach i w hurtowni pulsar, kazdy ktorego zapytalem o awaryjnosc, powiedzial ze NAGRYWARKI DVD najbardziej awaryjne to Lite-on, CD owszem Liteona byly jedne z najlepszych, ale DVD to juz inna bajka. Do tego dodam. ze znajomy mial malego pecha, 4[cztery] nagrywarki DVD liteona pod rzad trafily mu sie felerne, w koncu wymienil na asusa

no coz. ale jest zadowolony.
Co do biosow. To wiadomo ze bios tez jest podstawa i trzeba go aktualizowac. a jezeli mozliwosci po zmianie na jakis inny sa wieksze to czemu tego nie zrobic?