Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.08.2005, 11:13   #1578
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez blejs
Tu sie nie zgodze, a zgodze sie z poprzednikiem, mam znajomych w kilku tornunskich sklepach i w hurtowni pulsar, kazdy ktorego zapytalem o awaryjnosc, powiedzial ze NAGRYWARKI DVD najbardziej awaryjne to Lite-on, CD owszem Liteona byly jedne z najlepszych, ale DVD to juz inna bajka. Do tego dodam. ze znajomy mial malego pecha, 4[cztery] nagrywarki DVD liteona pod rzad trafily mu sie felerne, w koncu wymienil na asusa no coz. ale jest zadowolony.

Co do biosow. To wiadomo ze bios tez jest podstawa i trzeba go aktualizowac. a jezeli mozliwosci po zmianie na jakis inny sa wieksze to czemu tego nie zrobic?
czy ja nie napisalem ze liteon nie jest awaryjny przeczytaj pare postow do gory

P.s
ja jakos juz mialem(a takze mam do tej pory 812 dziala bezawaryjnie) doczynienia z bardzo duzo iloscja liteonow i tylko 2 z nich mialy uszkodzenia ale mechaniczne przez zly transport ale tu bardziej tak jak mowi @icemac to
jest takze kwestja posiadacza owej nagrywarki ktory do liteonka nie powinien podchodzic nerwowy i nie trzymac ostrych narzedzi

Ostatnio zmieniany przez legion : 16.08.2005 o godz. 11:20
legion jest offline