Cytat:
|
Napisany przez MZiol
@slawekj
mam pytanko:
jeśli uaktywnie Solid Burn dla 'Supported Disc' to wypalarka nie będzie wypalać danej płyty z przypisaną dla niej w biosie strategią (o ile taka jest), tylko sama dobierze optymalną
tak wypalona płytka zostanie dodana do 'listy nauczonych' dysków
i tu pytanie:
1. jeśli teraz wyłącze Solid Burn to którą strategią będę nagrywać następne płytki, tzn. tą zapisaną w biosie czy tą nauczoną
2. gdy wyczyszcze 'liste nauczonych' dysków i wyłącze Solid Burn o też będzie palić ze strategii z biosu
troche zamieszałem :\

|
Nad tym samym się zastanawiałem - to bardzo dobre pytanie, choć na drugie chyba można jasno odpowiedzieć już teraz - po wyczyszczeniu będzie palił orginalną strategią jaka była zapisana w biosie.
Cytat:
|
Napisany przez mensir67pl
No moze i wpadka ale i ja to badam metoda na dotyk oprogramowanie swieze podpowiedzi 0 .
przydal by sie jakis maly przewodnik po QSuite ver.2 - do SolidBurn
verbatim 16x palony 12 x
|
Piękny wykresik - choć nie x16
Ps.Czyżby nowy awatarek
Cytat:
|
Napisany przez dragan19
najczęściej wypalam na benq filmy na dvd, chciałbym sie spytać czy 6-8 błędów PIF na nagranych płytach z filmami to duzo czy mało, czy tak wypaloną płytkę będzie sie każdej stacjonarce "komfortowo" czytało?
Pozdrawiam
P.S. PIE mam w granicach 10 a Jitter do 8.5 %
|
Nie ma się czym martwić - jest dobrze - dawaj te wykresy na forum - pokombinuj z tą rozdzielczością tak jak pisałem