Dyskusja: DVDShrink
Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.08.2005, 11:56   #41
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez :-PrzemekP
sprawa dla mnie prosta ....
daje film do Shrinka ... wyżucam wszystko zostawiam lektora i napisy polskie, jak wchodzi wszystko do 85% to dla mnie ok ... wypalam, jak nie ... wskakuje na DVD2DVD-R i CCE ... poczekam i tyle.
Chociaż ostatnio ALeksander zajął mi w Shrinku 92% ale obraz tracił ostrość, no i zmuszony byłem poświęcić od 22:00 do 4:30 na DVD2DVD z CCE i jest miód ... ale tylko kiedy trzeba !!!!!!!!!! jakbym miał wszystkie filmy meczyc CCE to by mi 24 godzinnej doby brakło ... pozatym komp stoi nie ruszany

pzdr
to zacznij używać nero recorde i będziesz miał kompromis pomiędzy czasem i jakością
ed hunter jest offline