Cytat:
Napisany przez legion
...to pomylmy sie razem 
1.Mowilem o tym forum a nie o ogolno europejskim czy tez us 
2.Nie koniecznie zalezy w jakim sklepie kupujesz ja kupie ci liteona i zrobie z niego plexa  wstarczy zobaczyc jakosc nagrania plyty przez liteona a testowana przez plexa 
3.Kolego obudz sie czy ja gdzies napisalem ze liteony sa lepsze to wy spece od LG powiedzielisci ( pare postow wyzej) ze one sa najlepsze 
5.Tak lepsze pod wzgledem twoim a nie calosci  patrzysz na swojego LG i sie podniecasz jaki to ty sprzet posiadzasz  ktory ma korekcje szybki r.i.p jasne mozliwosc nagrywania nawet na mediastore 
..... ja moge bardzo dlugo i czas mnie nie dogania bo nie mam LG oj przepraszam jednak mam 
|
Po pierwsze!
do znudzenia bede powtarzał ze porównuje litka i lg takie jak wyszły z pieca!
porównywanie zmodowanego Liteona do orginalnego LG jest kompletnym nonsensem i niedorzecznością, rozbawiasz mnie tym kompletnie
Po drugie nigdy nie twierdziłem ze LG jest the best, tylko ze o niebo lepsze od Liteona (DVD-RW, nie mylić z CD-RW).
Sam miałem wczesniej litka i neca i oba poszły do serwisu, litek nie wypalał tak jak trzeba az w koncu padł a nec chodził jak kosiarka (pozatym nie obsługiwal booktype). Jako iż w prolinie nie mają pioneerow i benqow a plextor jest za drogi kupilem LG i zero problemow.
Po trzecie
Moim zdaniem chierarchia jest nastepująca:
1. Plextor
2. Pioneer
3. Benq
4. LG
...
...
na reszte odpowiem którko i zwięźle:
jak tylko ktoś z moich znajomych kupi liteona zrobie testy ich obu i wrzuce na forum, puki co wszyscy co mieli Liteny pozbyli sie ich.
2. Blaszak: INTEL CORE 2 DUO E8500 3,16GHZ, GIGABYTE GA-P35-DS4, PCX EVGA 8800GTX 768/384 1,8GHZ, PATRIOT DDR2 2*2GB 800 LLK CL4, SEAGATE 500GB 32MB SATA ST3500320AS, LG GH-20LS10 SATA BLACK LIGHTSCRIBE, SHARKOON REBEL 9 VALUE BLACK B/Z, MODECOM VOLCANO 750W, MS WINDOWS VISTA HOME PREMIUM EDITION PL 64BIT OEM, NEC LCD20WGX2 PRO SILVER/BLACK MONITOR LCD 20
--------
Ostatnio zmieniany przez juicepp : 17.08.2005 o godz. 16:12
|