Cytat:
Napisany przez juicepp
Po pierwsze!
do znudzenia bede powtarzał ze porównuje litka i lg takie jak wyszły z pieca!
porównywanie zmodowanego Liteona do orginalnego LG jest kompletnym nonsensem i niedorzecznością, rozbawiasz mnie tym kompletnie

|
ach rozumiem wyszyl z pieca lg i liteon teraz robisz porownanie wsadzasz plytke mediastore no jasne zaden z napedow nie czyta jej tragedia musze zaliczyc dwa servisy litka i LG bo nie moge nagrac plytki
p.s
ty lepiej nie biesz sie za porownanja kup sobie chipa i to ci wystarczy
Cytat:
Napisany przez juicepp
Po drugie nigdy nie twierdziłem ze LG jest the best, tylko ze o niebo lepsze od Liteona (DVD-RW, nie mylić z CD-RW).
|
to liteon jest o niebo lepszy przy plusach

niezle kolego sam zapedzasz sie w kozi rog
Cytat:
Napisany przez juicepp
Sam miałem wczesniej litka i neca i oba poszły do serwisu, litek nie wypalał tak jak trzeba az w koncu padł a nec chodził jak kosiarka (pozatym nie obsługiwal booktype). Jako iż w prolinie nie mają pioneerow i benqow a plextor jest za drogi kupilem LG i zero problemow.
|
heheheh no jasne zero problemow nec do bani liteon zapomnij ale LG z prolinu jest The Best
Cytat:
Napisany przez juicepp
Po trzecie
Moim zdaniem chierarchia jest nastepująca:
1. Plextor
2. Pioneer
3. Benq
4. LG
...
...
|
widziales linki ktore podalem plyt nagranych na litku a testowanych przez plexsa no chyba tego nie widziales wiec o czym mu tu mowimy jak sie niezna plextool
Cytat:
Napisany przez juicepp
na reszte odpowiem którko i zwięźle:
jak tylko ktoś z moich znajomych kupi liteona zrobie testy ich obu i wrzuce na forum, puki co wszyscy co mieli Liteny pozbyli sie ich.
|
ta a mi po oku jezdzi traktor