Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.08.2005, 20:06   #1607
juicepp
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 01.02.2005
juicepp zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
ach rozumiem wyszyl z pieca lg i liteon teraz robisz porownanie wsadzasz plytke mediastore no jasne zaden z napedow nie czyta jej tragedia...
widze że niezbyt zrozumiałeś sens mojej wypowiedzi (z Twojego podpisu można wyczytać, iż jesteś zwolennikiem piwa, domyślam się iż za dużo go popijasz i szarych komórek Ci ubywa, wiec fakt niezrozumienia jest wytłumaczalny w Twoim przypadku) toteż napiszę CI prościej:
zostały wyprodukowane (wyszły z pieca), przynosimy taki kupiony sprzęt ( w tym przypadku nagrywarka dvd LITEON, wkładamy płyte mediastore x52 i... Liteon moze ją nagrać max x16 (to chyba rozumiesz bo to proste przecież )
Cytat:
...musze zaliczyc dwa servisy litka i LG bo nie moge nagrac plytki
powinieneś zaliczyć szkołe poprawnego i logicznego myślenia bo z tego zdania niewiele mozna wywnioskować (przestań pić to PIWO!! )

Cytat:
p.s
ty lepiej nie biesz sie za porownanja kup sobie chipa i to ci wystarczy
za to Ty powinieneś kupić książke do gramatyki i się podszkolić
Cytat:
to liteon jest o niebo lepszy przy plusach niezle kolego sam zapedzasz sie w kozi rog
niby czym się zapędzam?
Liteon w niczym nie jest lepszy od LG.

Cytat:
heheheh no jasne zero problemow nec do bani liteon zapomnij ale LG z prolinu jest The Best
I znowu źle wywnioskowałeś (czyżby znowu to PIWO )
LG nie jest mistrzem, pisałem o tym wczeniej. Zanim kupiłem swoje LG spędziłem na czytaniu for i testów na temat nagrywarek dvd napewno więcej czasu niż Ty przesiedziałeś na języku polskim. Ukształtował mi na tej podstawie następujący ranking:
PLEXTOR
PIONEER
BENQ
LG
...
i dlatego zakupiłem LG bo nie chciało mi się szukać Pioneera i Benqa, a Proline był pod nosem (czytaj "w pobliżu"), wcześniej mialem Liteona i Neca i oba padły, ale zanim padł Liteon, troche go potestowałem i nie chciał nagrywać z max prędkościami tanich cd, a z porysowanymi sobie kiepsko radził. Za to LG czyta te cd bardzo dobrze (te z którymi Liteon sobie nie radził).
Cytat:
widziales linki ktore podalem plyt nagranych na litku a testowanych przez plexsa no chyba tego nie widziales wiec o czym mu tu mowimy jak sie niezna plextool
co z tego ze masz takie osiągi na Liteonie skoro to nie taki Liteon jaki mozna kupić w sklepach tylko zmodowany...
nie każdy potrafi sobie zrobić z nagrywarką co sam zrobiłeś (lub ktoś CI pomógł)
każdy benchmark robi się na podstawie nowych niezmodowanych urządzen (chyba ze porównujemy Liteona niezmodowanego do zmodowanego by zobaczyc roznice), a Ty porównujesz urządzenie zmodowane do niezmodowanego (modowanie = przerabianie)
Cytat:
ta a mi po oku jezdzi traktor
a PIWO Ci po oku nie jeździ?

JAk juz wcześniej wspominałem jak tylko dorwe Liteona postaram sie porobić dokładne testy i przyrównać je do LG i wstawić na forum zeby przytrzeć nosa cwaniakom którzy naciachali postów wstawianiem kilkudziesięciu postów naraz, jeden pod drugim(jakby nie umieli edytować postów ) i myślą ze są spoko (pisane prostym językiem zeby niektórzy zrozumieli, bo jak widać niektórzy przesadzają z Piwem ) Pozdrawiam wszytskich forumowiczów! EACE:
2. Blaszak: INTEL CORE 2 DUO E8500 3,16GHZ, GIGABYTE GA-P35-DS4, PCX EVGA 8800GTX 768/384 1,8GHZ, PATRIOT DDR2 2*2GB 800 LLK CL4, SEAGATE 500GB 32MB SATA ST3500320AS, LG GH-20LS10 SATA BLACK LIGHTSCRIBE, SHARKOON REBEL 9 VALUE BLACK B/Z, MODECOM VOLCANO 750W, MS WINDOWS VISTA HOME PREMIUM EDITION PL 64BIT OEM, NEC LCD20WGX2 PRO SILVER/BLACK MONITOR LCD 20
--------

Ostatnio zmieniany przez juicepp : 17.08.2005 o godz. 20:15
juicepp jest offline