Cytat:
Napisany przez juicepp
widze że niezbyt zrozumiałeś sens mojej wypowiedzi (z Twojego podpisu można wyczytać, iż jesteś zwolennikiem piwa, domyślam się iż za dużo go popijasz i szarych komórek Ci ubywa, wiec fakt niezrozumienia jest wytłumaczalny w Twoim przypadku) toteż napiszę CI prościej:
zostały wyprodukowane (wyszły z pieca), przynosimy taki kupiony sprzęt ( w tym przypadku nagrywarka dvd LITEON, wkładamy płyte mediastore x52 i...  Liteon moze ją nagrać max x16 (to chyba rozumiesz bo to proste przecież  )
|
to raczej ty nie zbyt zrozumiales sens tego tematu a co do picja piwa to fakt lubie

ale jakos nie widzialem zeby mi ubylo szarych komorek bo tobie nawet po spozycju wody mineralnej ich ubywa a co dopiero po wypicu czegos mocniejszego aha juz rozumiem czyli kupuje mediastrore nagrywam tylko 16x jasne kolego wiesz napij sie mineralnej bo zaraz umre ze smiechu
Cytat:
Napisany przez juicepp
powinieneś zaliczyć szkołe poprawnego i logicznego myślenia bo z tego zdania niewiele mozna wywnioskować (przestań pić to PIWO!!  )
|
jasne juz jade zrobie kolejny dyplom ktory mi pracy nieda ale tobie sie przyda troche logistyki w pigułce

i bedziesz jak nowy
Cytat:
Napisany przez juicepp
za to Ty powinieneś kupić książke do gramatyki i się podszkolić
|
no tak jasne w jakim sklepie sobie moge juz ja kupic no chyba nie w prolinie a moze wezme korepetycje u twojej bylej nauczycielki polskiego
Cytat:
Napisany przez juicepp
niby czym się zapędzam?
Liteon w niczym nie jest lepszy od LG.
|
a ty czytac umiesz moze powiesz mi gdzie ja napisalem ze liteon jest lepszy od LG to ty sie podniecasz twierdzisz ze LG nawet od NEC jest lepsze
Cytat:
Napisany przez juicepp
I znowu źle wywnioskowałeś (czyżby znowu to PIWO  )
LG nie jest mistrzem, pisałem o tym wczeniej. Zanim kupiłem swoje LG spędziłem na czytaniu for i testów na temat nagrywarek dvd napewno więcej czasu niż Ty przesiedziałeś na języku polskim. Ukształtował mi na tej podstawie następujący ranking:
PLEXTOR
PIONEER
BENQ
LG
...
|
Ja nie rozumie czy ty masz jakis uraz do piwa czy pochodzisz z rodziny chadzajacej w niedziele na spotkania AA

.
Tak powaznie tyle czasu spedziles na forach i na jezyku polskim jezu normalnie
jestes wspanialy
Cytat:
Napisany przez juicepp
i dlatego zakupiłem LG bo nie chciało mi się szukać Pioneera i Benqa, a Proline był pod nosem (czytaj "w pobliżu"), wcześniej mialem Liteona i Neca i oba padły, ale zanim padł Liteon, troche go potestowałem i nie chciał nagrywać z max prędkościami tanich cd, a z porysowanymi sobie kiepsko radził. Za to LG czyta te cd bardzo dobrze (te z którymi Liteon sobie nie radził).
|
jasne taki czlowiek jak ty zawsze idzie na latwizne i teraz nie dziwie sie ze Polska jest takim krajem jakim jest jezeli ma wiecej takich obywateli jak ty
Cytat:
Napisany przez juicepp
co z tego ze masz takie osiągi na Liteonie skoro to nie taki Liteon jaki mozna kupić w sklepach tylko zmodowany...
|
no jasne zazdrosny jestes bo twojego LG niedarady zmodowac a co dopiero sprawdzic PI/PIF