Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.08.2005, 17:54   #3
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Question

Cytat:
Napisany przez lolovandj
Wiatam jestem tu nowy. Jezeli zle zalozylem temat nie bijcie

Wiec mam problem z 2 nagrywarkami. Jedna z nich to DVD.

Lg - HL - Dt St CD-Rw GCE - 8525B - slave
Sony DvD RW DRU - 530A - master

Przy nagrywaniu cd audio z predkoscia x 16 i mniej (alcoholem lub neronem) nosnik cd z nagrywarki SONY nadaje sie do wyrzucenia (brak dzwieku - odlicza czas, jakies niezidentyfikowane dzwieki na plycie badz czysta zindeksowana)

Nagrywałem cd audio - z własnymi produkcjami.
Zeby sprawdzic nagrywarke sony, nagralem tylko 1 cd na sony. Wsio jest dobrze plyta dziala w odtwarzaczu audio.

mam 512 ramu, procesor AMD 2000+ 1,67GHz

pozdrawiam
ram i proc bardziej niż ok.
z tego co opisałeś, robisz wszystko ok.

...............................................

dla formalności - napęd na DMA
ASPI zainstalowane?

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 18.08.2005 o godz. 17:57
ed hunter jest offline