Cytat:
Napisany przez legion
to raczej ty nie zbyt zrozumiales sens tego tematu a co do picja piwa to fakt lubie  ale jakos nie widzialem zeby mi ubylo szarych komorek
|
bo już zapóźno by to zobaczyć, naszczęscie inni to widzą i starają Ci to pokazać...
Cytat:
aha juz rozumiem czyli kupuje mediastrore nagrywam tylko 16x jasne kolego wiesz napij sie mineralnej bo zaraz umre ze smiechu
|
NIE UMIERAJ! bo umarli przelezą do Nas bo z TObą nie będą mogli tam wytrzymać z takim podejściem do sprawy...
Cytat:
jasne juz jade zrobie kolejny dyplom ktory mi pracy nieda ale tobie sie przyda troche logistyki w pigułce i bedziesz jak nowy
|
KOLEJNY? widze że podczas robienia poprzedniego nie często bywałeś na logistyce, bo co ma wspólnego logiczne myślenie z logistyką?
sprawdz w encyklopedi co oznacza LOGISTYKA
Cytat:
no tak jasne w jakim sklepie sobie moge juz ja kupic no chyba nie w prolinie a moze wezme korepetycje u twojej bylej nauczycielki polskiego
|
co Ty się tak tego Prolina uczepiłes? za Tanio tam jest?
nie musisz chodzić na korepetycje do nauczycieli, zwykły maturzysta CI wystarczy.
Cytat:
a ty czytac umiesz moze powiesz mi gdzie ja napisalem ze liteon jest lepszy od LG to ty sie podniecasz twierdzisz ze LG nawet od NEC jest lepsze
|
cały czas tak twierdzisz i starasz sie to udowodnić, chociaż z lipnym skutkiem.
Cytat:
Ja nie rozumie czy ty masz jakis uraz do piwa czy pochodzisz z rodziny chadzajacej w niedziele na spotkania AA
|
apsolutnie, wręcz przeciwnie, właśnie popijam Wareczke prosto z lodówki
ale nie jestem aż takim fanatykiem jak Ty, i pamiętaj stare mądre przysłowie mówi:
"ALKOHOL jest dla mądrych ludzi a nie dla głupich!!" (na niektórych źle wpływa, dziwnie się zachowują i głupoty piszą na forach)
zwykle w niedziele czytam niedorzeczne posty @legiona i staram się go naprostować w jego błędnym rozumowaniu.
Cytat:
Tak powaznie tyle czasu spedziles na forach i na jezyku polskim jezu normalnie
jestes wspanialy
|
oj spędziłęm spędziłęm...
nikt i nic nie jest idealne no chyba że @legion wraz ze swoim Liteonem@Plextorem?
Cytat:
jasne taki czlowiek jak ty zawsze idzie na latwizne i teraz nie dziwie sie ze Polska jest takim krajem jakim jest jezeli ma wiecej takich obywateli jak ty
|
ja też się nie dziwie, skoro większość ludzi pije tyle piwa co Ty.
Cytat:
no jasne zazdrosny jestes bo twojego LG niedarady zmodowac a co dopiero sprawdzic PI/PIF
|
jasne że jestem zazdrosny...ale o moją żone a nie o nagrywarke...
LG nie trzeba modować, jest zmodowane fabrycznie
Cytat:
P.s
normalnie dzisaj mnie zabiles poczuciem twojej wiedzy
|
zabiłem? czyli juz nie bedziemy czytać tych niedorzecznych rzeczy napisanych przez @legiona ? hurra!
Ty mnie za to nie zabijasz ale rozśmieszasz swoją NIEWIEDZĄ.
niektórych cytatów nieskomentuje bo są tak niedorzeczne że brak słów...
może jak zrobisz kolejny dyplom (a może wpierw powtórz mature?) to się doczekamy konkretnych porównań a nie bezsensownych.