witam...
dawno Tu nie zagladalem az wstyd...
ale niestety brak czasu nie pozwala...
jestem obednie w USA...
chcialem kupic sobie przenosny odtwarzacz mp3...
myslalem o iRivier H320... ale ich tutaj w USA juz nie moge dostac w zadnym sklepie
zaczalem szukac alternatywy nowy model iRivier'a H10 z 20 GB dyskiem...
jak juz zaczalem czytac to wszystko mi sie pomieszalo w glowie...
na temat zywotnosci player'a...
H10 ma wymienna baterie...
pojawila sie tez inna opcja jak
iAUDIO X5...
czy ktos moze cos doradzic ? rece mi opadaja...
specjalnie wzialem dzis wolne w pracy zeby poszukac znalezc cos i sie zdecydowac... (strata ponad 100$ z uwagi na dzien wolny od pracy...

)
nie mam juz czasu na sleczenie po nocach i czytanie wszelakich roznych wypowiedzi osob posiadajacych rozne player'y
pracuje po 15 godzin i nie daje rady...
Tutaj zawsze ktos pomogl... mam nadzieje ze i tym razem...
chce poprostu player'a z 20 GB dyskiem ktory odtwarza muzyke w doberj jakosci... a takze moze sluzyc jako przenosny dysk twardy ktory nie wymaga instalacji zadnych sterwonikow przy podlanczaniu do komputera odrazu jest wykrywany... a teraz juz sam nie wiem ktory jest jaki i czy potrzebne jakies programy do konwersji wgrywania utworow... wszedzie pisze co innego... nie wiem komu wierzyc...
jest to spory wydatek... ale pomyslalem w ten sposob... ze skoro tak ciezko tutaj pracuje to moge chociaz cos z tego miec i kupic sobie taka "zabawke" chociaz mysle o tym wlasnie nie jak o zabawce a o urzadzeniu bardzo przydatnym ktore mam nadzieje posluzy mi jak najdluzej...
zadne bajery typu odtwarzanie filmow nie jest potrzebne...
tylko pojemnosc jakos odtwarzania radio i wykrywanie w komputerze bez potrzeby sterownikow a takze no zywotnosc...
nie wiem czy wogole ktos bedzie mogl mi Tutaj pomoc...
i pytanie z innej beczki...
czy mozna kupic dobre sluchawki powiecmy do 300 zl ale z odlanczanym kablem ?
zeby wyeliminowac zepsucie kabla... a w razie wypadku tylko jego wymiana nastepuje... takich szukam ale cos mi tez nie idzie...
eh...
dzieki wszystkim ktorzy to przeczytaja chociaz...
a dla Wszystkich ktorzy w jakis sposob pomoga... wielkie
pozdrawiam z Centerville (niedaleko Boston'u)