Cytat:
Napisany przez juicepp
a z przepicia piwa nie padasz  ??
nie radziłem mu by odpalił linuxa w celu sprawdzenia LG tylko windowsa (znowu źle mnie zrozumiałeś albo chciałeś źle zrozumieć)
co do lipnej korekcji błedów w LG to radze kolegi @legion nie słuchać bo jest nawiedzony(może przepity?) i jego opinie co do LG nie sa obiektywne, kupił kiszkowatego liteona, delikatnie go zmodował(wg instrukcji zamieszczonych w necie) i stara się wszystkim udowodnić w swoich postach ze juz ma Plexa(w dodatku porównuje do do orginalnego LG)....łaaaaaahahaha padam ze śmiechu 
|
ty wogole sam niewiesz co piszesz

ale LOL z ciebie a to niby co o znacza sprawdz windowsa za pomoca linukasa tak

:
Napisany przez juicepp
ja proponuje zapakować jakiegoś linuxa i sprawdzić czy tam wszystko nagrywa ok, jeśli CI sie nie chce instalować linucha mozesz skorzystać z wersji EDU CD ktore chodzą bez instalacji, prosto z cd.
Jeśli problem się powtórzy na linuxie to niestety serwis.
Cytat:
Napisany przez juicepp
co do lipnej korekcji błedów w LG to radze kolegi @legion nie słuchać bo jest nawiedzony(może przepity?) i jego opinie co do LG nie sa obiektywne, kupił kiszkowatego liteona, delikatnie go zmodował(wg instrukcji zamieszczonych w necie) i stara się wszystkim udowodnić w swoich postach ze juz ma Plexa(w dodatku porównuje do do orginalnego LG)....łaaaaaahahaha padam ze śmiechu 
|
tobie to by sie przydala korekcja mozgu a moze zaduzo cpasz kleju

bo cos ci sie juz miesza

widze ze umiesz czytac naprawde forum a czy ty wogole umiesz czytac to jest pytanie