Dyskusja: Pytanie Gsa-4163B
Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.08.2005, 00:35   #9
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez juicepp
a z przepicia piwa nie padasz ??
nie radziłem mu by odpalił linuxa w celu sprawdzenia LG tylko windowsa (znowu źle mnie zrozumiałeś albo chciałeś źle zrozumieć)
co do lipnej korekcji błedów w LG to radze kolegi @legion nie słuchać bo jest nawiedzony(może przepity?) i jego opinie co do LG nie sa obiektywne, kupił kiszkowatego liteona, delikatnie go zmodował(wg instrukcji zamieszczonych w necie) i stara się wszystkim udowodnić w swoich postach ze juz ma Plexa(w dodatku porównuje do do orginalnego LG)....łaaaaaahahaha padam ze śmiechu
ty wogole sam niewiesz co piszesz ale LOL z ciebie a to niby co o znacza sprawdz windowsa za pomoca linukasa tak :
Napisany przez juicepp
ja proponuje zapakować jakiegoś linuxa i sprawdzić czy tam wszystko nagrywa ok, jeśli CI sie nie chce instalować linucha mozesz skorzystać z wersji EDU CD ktore chodzą bez instalacji, prosto z cd. Jeśli problem się powtórzy na linuxie to niestety serwis.
Cytat:
Napisany przez juicepp
co do lipnej korekcji błedów w LG to radze kolegi @legion nie słuchać bo jest nawiedzony(może przepity?) i jego opinie co do LG nie sa obiektywne, kupił kiszkowatego liteona, delikatnie go zmodował(wg instrukcji zamieszczonych w necie) i stara się wszystkim udowodnić w swoich postach ze juz ma Plexa(w dodatku porównuje do do orginalnego LG)....łaaaaaahahaha padam ze śmiechu
tobie to by sie przydala korekcja mozgu a moze zaduzo cpasz kleju bo cos ci sie juz miesza
widze ze umiesz czytac naprawde forum a czy ty wogole umiesz czytac to jest pytanie

Ostatnio zmieniany przez legion : 19.08.2005 o godz. 00:39
legion jest offline