Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.08.2005, 10:25   #9
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez juicepp
@legion
Po prostu jesteś żałosny.
nie chce mi się juz wklejać linijka po linijce twoich bazgrołów i osobno ich komentować. wszystkie Twoje posty pisane do mnie to osobisty atak na moją osobę, niewiedzieć czemu, bo chyba nie dlatego że napisałem iż mam LG
zaraz mnie oskarżyłeś o sianie propagandy, zapomniałeś ze sam ją siejesz.
można tylko ubolewać nad brakiem Twoich argumentów w tym temacie, za to wziąłes się za atak na moją osobę. Pozatym powinni już dawno zamknąć ten temat gdyż regulamin mówi wyraźnie:
no raczej powiedzial bym odwrotnie po prostu chcesz zaistniec z malpia wiedza i tyle masz zero argumetow na udowodnienie wyszosci LG nad innymi napedamy wiec po co zabierasz glos jak nie przedstawiles zadnych dowodow twierdzocych ze twoj naped jest taki dobry prosze jak udowodnisz mi to niema sprawy ale jak narazie myslisz sie za modrale wiesz ilu takich jak ty cwaniaczkow widzialem setki wiec sobie daruj swoje teksty oraz setecie z regulaminu bo to na mnie nie dzial a po drugie troche poczytaj forum bo narazie widze ze kompletnie nic nie czytasz tylko ziadles wszystkie rozumy
Cytat:
Napisany przez juicepp
...co przecież wyraźnie widać w Twoim przypadku.
zero argumentów, wyłącznie ataki na moją osobę.
jasne zwlaszcza sprawdzania dzialania LG przy pomocy Linuxa jak to napisales w innym temacje albo przez wersie edu(linuxa) bez instalcji na windzie
legion jest offline