Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.08.2005, 18:58   #13
AleX69
.::MaNNErS:SuCk::.

Data rejestracji: 25.02.2004
AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
koles nic nie zlamal ... tylko pierwszy sciagnal utwor ze strony QFilm.de

tu jest fragment postu samego poszkodowanego ...

Cytat:
Słuchajcie...
Dokładnie nie wiem od czego zacząć.
Jak już pewnie większość wie zatrzymali kogoś w związku wyciekiem wiadomo czego. Tym zatrzymanym jestem Ja, nie ma co tu ukrywać. Okazało się, że byłem pierwszy który zanazł plik na stronie QFilm.
No i właśnie,resztę już wiecie. Zabezpieczono mi komputer, zabrano wszystkie nośniki,telefon komórkowy. Czyli procedura na całego.
Najśmieszniejsze jest to, że "Ci na górze" myślą, że ja niewiadomo jakie mam powiązania niewiadomo z kim i takie tam. Myślą, że ktoś od nich dał mi cynk o wycieku. Co oczywiście jest nieprawdą. Podejrzewają mnie o hakerstwo i inne sprawy. Stosowne wyjaśnienia złożyłem i jest już udokumentowane to jak plik znalazłem na sieci.
Link do pliku znalazłem sam, na stronie ogólno dostępnej i takie są moje wyjaśnienia. Podejrzewam, że wszystko się wyjaśni na plus.
Przepraszam, może piszę nieskładnie ale ogólnie jestem bardzo zdenerwowany i zszokowany całą sytuacją. Nie wiedziałem, że można kogoś wsadzić za znalezienie wiadomości na www i podanie go innym. No nic, nie mam nic do ukrycia, nie zrobiłem nic niezgodnego z prawem.
Mam do was prośbę...małą ale bardzo mi potrzebną. Prośbę wsparcia. Już rozmawiałem z Chrissem na ten temat - może jakiś list, cokolwiek. N świadków powoływać nikogo nie będą bo to oczywiste, że to Ja znalazłem ten plik i faktem jest, że go ściągnąłem. Nie miałem wtedy pojęcia, że zrobiłem źle. Śledztwo to wyjaśni. Niestety, dostałem też dozór policyjny i poręczenie majątkowe Sad
Proszę was po prostu u ludzkie wsparcie...nie wiem jak jest to komentowane między Wami, długo się jeszcze nie dowiem.
Ale już teraz wszystkim za ciepłe słowa dziękuję. Nie wiem kiedy się znowu zobaczymy ale zobaczymy się na pewno. Do zobaczenia

ps. Postaram się w miarę możliwości informować Was o tej sprawie. Więcej informacji u Chrissa.
ps. Zrobiło mi się bardzo przykro jak przeczytałem wiadomości na mój temat na internecie(Onet itp). Przykre, bo nie jest to prawdą. Jestem kreowany na niewiadomo kogo ale mnie o zdanie nikt już nie zapytał... Sad
http://www.depechemode-forum.pl/view...er=asc&start=0

nie bylo zadnego walmania, hackowania, przemycania ... poprostu pierwszy kliknal ...

BTW teledysk nadla jest do sciagniecia ze strony QFilm.de