Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.08.2005, 00:34   #281
rosol
Guru

Data rejestracji: 28.12.2002
rosol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez seksoteka
nikt Ci nie każe kupować LG. Ja mam wszystkie napędy optyczne w kompach LG, telewizory 29" 100 Hz LG, sprzęt audio wideo, dvd playery, ostatnio kupiłem lodówkę i pralkę LG, tyle że nie badziewia za 1000 zł, a za prawie 2000 zł za sztukę. I nie narzekam. Jak ktoś nie wie co to GWARANCJA to mu nawet najlepszy producent nie pomoże. Poza tym każdy sprzęt trzeba umieć obsługiwać. Mi jakoś nic się nie psuje, a kupuję z różnych źródeł. Btw, teraz taka moda narzekać na LG. Nie tak dawno wszyscy psioczyli na Samsunga... Polakom gratulujemy narzekania
Nie kaze i nie kazal nikt mi kupowac. Sam chcialem sie przekonac jak to "dobre" sa sprzety tej firmy. No i sie dowiedzialem ze to tania tandeta, chociaz ten monitor nie kosztowal zbyt malo. Ja na Twoim miejscu doplacilbym 500zl do jakiegos porzadnego sprzetu np. firmy Whirlpoor. To wcale nie jest moda tylko taka jest prawda. Po prostu LG ma tansze materialy, a te znowu sa mniej trwalsze podczas uzytkowania oraz o nizszej jakosci. Gwarancja swoja droga, ale ilez mozna wymieniac i naprawiac swoj sprzet skoro dalo sie za niego ciezko zarobione pieniadze? Podobnie wyprobowalem naped firmy Lite-On i rowniez nic z tej firmy nie kupie. Jak to mozliwe ze po 3 miesiacach wcale nie intensywnego uzytkowania naped nadawal sie tylko do serwisu, bo nie widzial plytki w napedzie? ******e taka jakosc wykonania. Teraz juz wiem ze lepiej doplacic pare zlotych i miec sprzet porzadny, z ktorego bede zadowolony i nie bede na niego przeklinac i ze bedzie mi sluzyl jakis okres czasu bezawaryjnie. Teraz mam DVD pionka i ten jakos chodzi bez zarzutu.

Ostatnio zmieniany przez rosol : 20.08.2005 o godz. 00:41
rosol jest offline   Odpowiedz cytując ten post