Dyskusja: Ghost Recon 3
Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.08.2005, 08:42   #3
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Porównanie padło dlatego, że akurat te dwie zapowiedzi gier obejrzałem po sobie, a nie dlatego, że mają cokolwiek wspólnego gatunkowo. Nie zmienia to jednak faktu, że po grach wychodzących w obecnych czasach wymaga się pewnego wyglądu, którego sobą GTA po prostu nie prezentuje. Powiem do tego jeszcze, że kiedy wyszło GTA Vice City ja akurat skończyłem Mafię, a ponieważ GTA 3 nawet mi się podobało, to zamierzałem pograć trochę w następcę. Ale nie dałem rady, kontrast, tym razem z Mafią, był tak duży, że po prostu GTA wyglądało dla mnie żałośnie i mniej więcej takie również było jeśli chodzi o samą grę..

O grze, która średnio, a właściwie w ogóle mnie nie interesuje, napisałem dlatego, że duże wrażenie zrobiła na mnie jej zapowiedź i tą tylko polecałem zobaczyć - jako ciekawostkę. Jeśli znajdę coś takiego z tematu, który nie będzie miał dla mnie najmniejszego znaczenia, to również zamieszczę, bo po prostu warto to zobaczyć. Nie zastanawiając się, czego to właściwie dotyczy..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post