Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.08.2005, 11:08   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Bart17
Witam. Sprawa jest nastepująca:
Mam mały problemik do tyczący wypalania gotowego pliq MPG (czyli takiego, w ktorym mam juz napisy) otóż gdy nagrywam go programem nero express jako VCD włącza sie denerwujace kodowanie wideo, ktore trwa blisko GODZINĘ czy idzie to jakos obejsc ? moze cos innego do wypałki mi polecicie?
Pozdrawiam.
napisz co chcesz z tym plikiem zrobić:

- wypalić jako DVD
- jako mpeg

jeśli masz stacjonarke czytającą mpeg to wypal jako dane nero express
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post