Cieszę się, że nie odebrałeś mojej wypowiedzi jako zaczepkę, bo i nie miała nią być i że się rozumiemy. Również pozdrawiam
Wracając jeszcze do GTA i grafiki.. Nie chciałbym też, żeby wynikało z mojej wypowiedzi, że tylko grafika jest dla mnie ważna w grze, bo jest to bardzo dalekie od prawdy. Jednak w GTA rażą mnie po prostu niektóre niedoróbki i taka.. ogólna "niedbałość" o szczegóły. Rozumiem, że w grze o takim rozmachu jest to w pewien sposób uzasadnione, ale na przykład wspomniana już przeze mnie Mafia była równie.. "wielka", a bardzo, ale to bardzo szczegółowa. I to jest dla mnie wzór tego typu gry.
Ale jak widać GTA również może się podobać i wcale nie chcę tej grze tego odbierać
@ Dj Mich@ł
Nie mialem konkretnego linku, bo trailer podrzucił mi kolega, ale na szybko znalazłem ten adres:
http://www.ghostrecon.com/uk/ghostrecon3/
tam wejdź w "videos" i filmik, który automatycznie zacznie się odtwarzać, to ten. Co prawda w małej rozdzielczości, która nie robi takiego wrażenia, ale chyba można ściągnąć na dysk w większej. Jeśli nie, to w każdym razie tego szukaj.