Cytat:
Napisany przez Zelea
jak napisales ze lada moment wyjdzie to myslalem ze go jeszcze nie ma...
|
W PL jeszcze nie ma - mają być we wrześniu. Na ebayu światowym też nie znalazłem.
Cytat:
Napisany przez Zelea
a jak sprawdzilem to tutaj w USA moge go juz kupic  za jedyne 30 $ wiecej niz zwykly X5...
|
Pewny jesteś, że to nie jest przedsprzedaż i trzeba jeszcze poczekać?
Cytat:
Napisany przez Zelea
moje pytanie brzmi czy X5L od X5 rozni sie tylko na + ?? tzn tylko dodali funkcje ? nic nie odjeli ?
|
Są minusy - jest większy, cięższy i droższy.
Cytat:
Napisany przez Zelea
nastepne pytanie to czy nie masz moze linka jakie on aparaty cyfrowe obsluguje ?? co do funkcji OTG (USB Host) ??
|
Plecam stronkę
iaudiophile.net i polskie
forum.
Tutaj masz fajną recenzję a
tutaj listę kompatybilnych urządzeń (niestety, mojego S1 tu nie ma - ale wystarczy kupić mały czytnik obsługiwany przez X5).
Cytat:
Napisany przez Zelea
a co do sluchawek to owszem mieszcza sie w cenie... ale jakie ja potrzebuje to dobre z odlanczanym kablem... a nie wyczytalem zeby te Sennheisery HD 500 wlasnie mialy odlanczany kabel ale i tak dzieki wielkie za propozycje...
|
Owszem, mają odłączany - kabelek jest długi i mięciutki, pozłacany microjack od strony słuchawek i minijack z drugiej strony (w PL w standardzie jest też przejściówka na dużego jacka).
Cytat:
Napisany przez Zelea
bylo by fajnie jak bys rzucil jakiegos linka co do tego X5L i tych aparatow... bo juz jestem na 99.9% pewny i zamowil bym jeszcze dzis 
|
X5L nie znalazłem. Sam się jeszcze zastanawiam który kupić - niestety, im większy dysk i bateria, tym większy, cięższy i droższy playerek. AFAIK jakością dźwięku i funkcjami się nie różnią. W sumie, to na mp3 w zupełności wystarczyłby mi najmniejszy. Ale ten flac kusi, a tu już pojemność by się przydała. Ponieważ i tak będę słuchał muzyczki głównie w aucie, więc podepnę pod ładowarkę i to "L" nie będzie mi potrzebne (i tak kilkanaście godzin to sporo poza autkiem

)
Tak czy inaczej ciągle się zastanawiam - pewnie dopiero pod choinkę sobie kupię