Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.08.2005, 00:42   #14
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Dobrze ze chcoiaz na tym forum sa jeszcze normalni ludzie... parafrazujac moj wlasny topic : "CHRONMY NORMALNOSC!". Wiem, ze brzmie w tej chwili jak Mlodziez Wszechpolska, ale znacie moje zdanie na ten temat z kilku innych topicow, i otwarcie przyznaje ze dostalem za nie multum pozytywnych reputacji. Powtarzam wiec jeszcze raz : gejow nie popieram i nigdy popieral nie bede. Widocznie jestem homofobem, ale niech sie PEDALY do mnie nie zblizaja, bo grozi to kalectwem... Zwiazki homoseksualne normalne nie sa i nie mozna dopuscic zeby normalne byly... Przytaczam po raz kolejny przyklad (przez niektorzych okreslany jako propagandowy - nie wiem z ktorej strony...) : 10 lat temu nikt nie sadzil e homoseksualizm moze nie byc choroba. 5 lat temu nikt nie sadzil, ze bedzie przepis zezwalajacy na zawieranie zwiazkow osob tej samej plci. Teraz otwarcie zabraniamy im adopcji dzieci... Ale co bedzie za 10 lat? Trzeba (...) nie dopuscic do jeszcze wiekszych dziwactw!

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:

Ostatnio zmieniany przez M@X.666 : 24.08.2005 o godz. 01:37 Powód: Ostatnie zdanie zmienione z powodu postu pawelblu...
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post