Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.08.2005, 10:49   #53
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Trasa siekierkowska to 100% zasluga nowego ukladu (nie mylic mostu i trasy - to 2 rozne obiekty). Mostu oczywiscie Kaczor nie mial jak zwalic bo go jeszcze na szczescie nie bylo (pewnie by go zreszta nie wybudowal, moze za to kolejne muzeum).
no więc coś z pamięcią u Ciebie nie tak, bo most i część Trasy do Czerniakowskiej została wybudowana w 1 etapie i otwierana przez Kwaśniewskiego i Kozaka. Potem jeszcze była sprawa estakad, (już za Kaczora) budowlańcy nie mogli dostać pozwolenia na budowę, bo ustawiony inwestor przedstawił plany budowy nie spełniające norm. (jasne za Święcickiego, Piskorskiego czy Kozaka nie było by problemu - jak by się zawaliło to nie ich wina)

Cytat:
Napisany przez pawelblu
Co do Zlotych Tarasow, to mylimy troche etapy inwestycji. Ja nie mowie o przetargach i wylanianiu inwestora, tylko juz o obsludze samej inwestycji -> okres rzadow Kaczora.
ta sama historia - wcześniejsze pozwolenie na budowę wydane bazprawnie.

Cytat:
Napisany przez pawelblu
Co do afer. Powiem Ci ze sam nie wiem czy przypadkiem nie wole jak wladza nie dziala do konca fair, nawet co mi tam - bierze lapowki, ale cos robi i mieszkancy moga odczuc DOBRY efekt rzadzenia (nawet jezeli samo rzadzenie nie jest idealne)[...]
a! no to rozumiem - nie mam więcej pytań.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post