Dyskusja: Piłka Nożna
Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.08.2005, 13:42   #258
Air
.:Obey Your Master:.

Data rejestracji: 18.12.2003
Air zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
hehe nie oglądałem wczoraj meczu, ale chyba było wesoło, komentarz znalazlem na onecie

Cytat:
Moze przesadzam ale mnie ten komentarz obraza i pan Feddek powinien przy najblizszej okazji (jakims koleinym komentowanym meczu)przeprosic kibicow ,bo to jego zawód i do meczu powinien byc przygotowany malo tego za dekodery sie płaci i podejrzewam ze z tego miedzy innymi on dostaje pensie.Dla tych którzy niewidzieli krótko opisze sprawe,otóz przy stanie 0:1 pan komentator podniecal sie ze juz tylko jedna bramka dzieli obronce trofeum od odpadniecia (bzdura na wyjezdzie liverpool wygrał 3:1 awiec nawet wynik 0:2 dawał im awans!!)malo tego wyrazal swoje zdziwienie ze zespół z Sofi nieatakuje skoro tak mało brakuje!a gdy trener Bułgarski spogladał na zegarek slyszelismy"jest wsciekły na swoich piłkarzy ze ci nieprobuja zdobyc tej jednej bramki"podobne sytuacjie mialy miejsce gdy kibice liverpoolu na 5 min przed koncem zaczeli opuszczac stadion ,czy kibice opuszczali by stadion gdyby jedna bramka eliminowala ich zespoł!ale panu Feddkowi niedało to domyslenia i dalej sie upokarzał niebede juz tu przytaczał przykladów mysle ze to co napisałem wystarczy.Jeszcze jedno tym razem pytanie do ludzi z polsatu macie dobrych komentatorów poco wam był ten nieudacznik?do tego samego worka wrzucił bym jeszcze pana Janisza,a pan panie Feddek jesli masz pan honor i pan to czyta(co oczywiscie jest mało prawdopodobne)to przeprosi pan kibicow bo przez pana mozna byló odniesc wrazenie ze sie oglada inny mecz.
Air jest offline   Odpowiedz cytując ten post