Dyskusja: Legitymowanie
Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.08.2005, 13:47   #7
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
rycho - reputa sie nalezy - niech no mnie tylko odblokuja
Predi - przechodzisz do legendy

film o Aro mnie rozlozyl
myslalem ze najgorsze zamowienia i przetargi sa u mnie w robocie, ale widze ze to pikus przy pomyslach policji
a co do legitymowania
dane statystyczne przekazane mediom przez rzecznika prasowego policji:
w ubieglym roku policja legitymowala 30 000 osob dziennie
przez rok wplynelo 11 skarg na domniemane naruszenie ustawy o ochronie danych osobowych
z czego ZADNA nie dotyczyla przypadku naruszeniu w czasie legitymowania

slowem - paranoja
nikt sie nie skarzy ale szum trzeba zrobic
chyba ze ma to na celu wymusic wyposarzenie policji w sprzet lacznosci - wtedy popieram
ale na ta chwile to inspektora danych osobowych chyba rozum opuscil
policja ma prawo legitymowac, sam kilka razy bylem legitymowany i nie mialem o to pretensji - wszystko kulturalnie i na tyle dyskretnie na ile to mozliwe
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post