Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.08.2005, 17:18   #1
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Mnie utopia pierwszego, bo jestem homofobem... Wypatrujcie wiec w wieczornych wydaniach "Faktow" informacji dotyczacych samosadu wykonanego na Jaworznickim nonkonformiscie poprzez powieszenie go na rozowej apaszce i wbijanie w genitalia sztucznych paznokci... Dopiero gdy spoleczenstwo sie o tym dowie - mozecie pakowac walizki... Poki co jestescie bezpieczni ;-D

P.S. Jestem rowniez negatywnie nastawiony do osob prohomoseksualnych i obnoszacych sie z tym jednak poczucie humoru i elokwencja jednego z komentujacych zaskoczyly mnie w sposob pozytywny :

Cytat:
Rzeczywiscie księga kaplanska 18:22 mowi ze sypianie z osobnikem tej samej płci jest obrzydliwoscia. Mimo to chcialbym sie poradzic w kilku sprawach ludzi stosujacych w zyciu słowa starego testamentu: 1. Gdy spalam byka na ołtarzu ofiarnym wiem, że to powoduje woń, która jest Bogu przyjemna(3 Ks. Moj. 19) Problem z moimi sąsiadami. Mowia ze dla nich ten zapach nie jest przyjemny. Czy mam ich ignorować ? 2. Chciałbym sprzedac swoja córkę jako niewolnicę, za karę, jak to opisuje 2 Ks. Moj. 21:7 W tych czasach, jaka byłaby nalepsz cena ? 3. Wiem, że nie powinienem mieć kontaktu z kobietą podczas jej nieczystości miesięcznej (3 Ks.Moj. 15:19-24) Problem w tym jak sie tego dowiedziec usiłowałem pytac, ale one często były obrażone moim pytaniem. 4.Mam jednego śasiada który uparcie chce pracowac w dzień szbatu. W 2 Ks. Moj. 35:2 jest jasno napisane ze ma byc skazany na śmierć. Czy moralnie jestem zobowiazany by go zabić sam?
Szkoda, ze nie moge dac mu reputy ;-D

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:

Ostatnio zmieniany przez M@X.666 : 25.08.2005 o godz. 17:29
M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online