Dyskusja: e-banki
Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.08.2005, 21:10   #57
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Oktawian_15
Mam skonczone 16 lat i chialem sobie zalozyc konto ... Tylko gdzie ? Czytałem troche i z tego co pisza to w Mbanku jest zupełnie darmowe Ekonto... bez wpłat minimalnych itp czyli cos idealnego dla mnie ? nie wiem ma kto s tam konta ?
W PKO BP można założyć konto poniżej 18 roku życia - nazywa się to chyba GRAFFITI, do otwarcia konta i jakichś większych tanzakcji wymagana jest zgoda (podpis) rodziców, po skończeniu 18 lat nie jest to już wymagane. Można też później przejść na INTELIGO.

@Piotrek123 a gdzie ty chcesz lecieć jak na koncie masz mniej niż 100zł no chyba że lecisz bułgarskimi liniami lotniczymi, gdzie nie ma foteli, są tylko miejsca stojące ^_^^_^^_^
A tak serio, to jeśli obsługują karty Visa Electron to chyba nie ma problemu
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________
Eliasz jest offline   Odpowiedz cytując ten post