Dyskusja: Neostrada 6MBit?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.08.2005, 00:10   #121
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
W kwestii telepunktów i zamawiania Neostrady - to poza ciągłymi ich awariami, oceniam ich dość pozytywnie.

Ale najlepsze jest to - od około tygodnia neo 128 zaczęło mi się coraz częściej rozłączać (gasła lampka ADSL, po chwili zaczynała mrugać i się modem synchronizował). Poprzednio jak miałem 512 i na początku 128, to też się to zdarzało - ale nie tak nagminnie.
Zadzwoniłem więc na pomoc techniczną. Pan coś sprawdził i zapytał mnie czy to się dzieje od 18.08 bo wtedy zaczęli przestawiać mi 128 na 256 (i niby już powinienem mieć). Ja na to, że może i od osiemnastego - ale 128 to ja nadal nie mam. On na to stwierdził - może u Pana nie ma możliwości technicznych - ale ja na to, że chyba są bo miałem 512 i działało !!
Więc po tej wymianie zdań, sprawę przyjął, nadał numer i kazał dzwonić następnego dnia.
Gdy zadzwoniłem (przy 3 próbie - następnego dnia jeszcze nic nie mieli w komputerze czy sprawdzono) - dostałem odpowiedź, że na centrali jest OK i miła Pani zaproponowała mi za darmo sprawdzenie linni. Monter więc pojawi się w poniedziałek ... i zobaczymy.
No i na moje pytanie w sprawie tych 256, to według niej, ja to już mam, tylko że wychodzi na to, że to jest tylko u niej w komputerze, bo u mnie nadal 128.
I kazało mi to też powiedzieć monterowi.
Pożyjemy, zobaczymy, co się wydarzy w poniedziałek

Pozdrawiam wszystkich !!!
ro29
ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online