@Loczek
powiedz mi czy Ty jesteś taki serio czy tylko na tym forum ?
Zaproponowałem rozwiązanie co do komentarzy, ale napisałem, że w potyczkach słownych sam uczestniczyłem.
Tak to jest moja opinia na temat produktu, którego jeszcze nie ma na półkach.
Czy chcesz dodać jeszcze, że w mojej jednej sylabie zawarłem jakieś 50 różnych spraw ?
Dowaliłeś się na początku o ilośc komentarzy, a teraz pokazujesz jakieś konkretne komentarze i co to ma niby ukazać ? Że nie lubie Liteona ? To fakt - to mój komentarz. Po 3 latach jak lubiłem - już nie lubie. Przeczyrtaj całość skoro tak wyłuszczasz ...
Ja przynajmniej mam jakas opinię, którą zawarłem w jednej sylabie. Ty nie potrafiłeś zrozumieć treści mojego posta sprzed kilku godzin.
przeglądnąłem sobie topic z Litkiem. Loczek Ty masz kompleksy ... Normalnie dobija Cie fakt, ze to ja jestem na górze tej listy. Przy każdej okazji sprowadzasz temat na ten tor.
Gdyby tematy były edytowalne to nie byłoby mnie na liście ... Loczek by się nie dowalał i byłoby spokojniej ...
@Pawelblu
Zamieszczałem przeróżne komentarze. Od kilku liter do konkretnie długiej litanii. Można było po nich poznać nastrój, jumor i nastawienie do konkretnych ludzi, produktów czy też sytuacji. Jeśli weźmiemy pod uwagę wszystkie moja komentarze to do których przyrównasz te których nie widziałeś

... ups... nie widziałeś ich ... czyżbyś zgadywał ? A komentarz dotyczący karty dźwiękowej nie był prowokujący, chyba, że prowokowałem sam siebie do napisania jak marny sprzęt to jest.
Jest mnóstwo ludzi, którzy piszą przeróżne rzeczy - obraźliwe, prowokujące (podobno ja też) wulgarne itd itp
Zdradź mi proszę jeśli chodzi o ten temat:
http://www.cdrinfo.pl/news/8594
czy użytkownik mandaryn (będzie teraz, ze się skarżę) nie uzył czasem zwrotów powszechnie uznanych za obraźliwe i wulgarne ? No chyba, że się mylę i moje stwierdzenie, że jakiś produkt to chłam zdecydowanie bije to na głowe .... pewnie własnie taka opinia zostanie wystawiona.