Cytat:
|
Napisany przez Tipros
Jeśli weźmiemy pod uwagę wszystkie moja komentarze to do których przyrównasz te których nie widziałeś  ... ups... nie widziałeś ich ... czyżbyś zgadywał ?
|
Nie pozostaje mi nic innego jak napisac jeszcze raz podkreslajac co wazniejsze slowa.
Cytat:
|
Napisany przez pawelblu
Akurat ten komentarz o Litku czytalem (zreszta nawet dopisalem sie tam). Byl to kometarz prowokacyjny, jednostronny, dosc niskich lotow i kwalifikowal sie do usuniecia, wiec nie masz sie co dziwic. Innych usunietych komentarzy nie widzialem, ale sadzac po tamtym, mogly byc podobne i stad ten efekt.
|
Mogly, nie musialy - nie wiem. Po prostu pomagam Ci zrozumiec dlaczego twoje komenty polecialy - to wydaje mi sie najsensowniejszym wyjasnieniem.
Cytat:
|
Napisany przez Tipros
Jest mnóstwo ludzi, którzy piszą przeróżne rzeczy - obraźliwe, prowokujące (podobno ja też) wulgarne itd itp
Zdradź mi proszę jeśli chodzi o ten temat: http://www.cdrinfo.pl/news/8594
czy użytkownik mandaryn (będzie teraz, ze się skarżę) nie uzył czasem zwrotów powszechnie uznanych za obraźliwe i wulgarne ? No chyba, że się mylę i moje stwierdzenie, że jakiś produkt to chłam zdecydowanie bije to na głowe .... pewnie własnie taka opinia zostanie wystawiona.
|
Rozumiem ze pytasz sie mnie o zdanie. Moim zdaniem sa to slowa ktore moga byc uznane za obrazliwe. Jednak jezeli by to ode mnie zalezalo to bym ich nie wycial - dlaczego, ano dlatego bo nie maja ofensywnego charakteru. To krotki i w pewnym sensie zabawny komentarz, natomiast twoj post przeciwko LiteOnowi, z humorem mial niewiele wspolnego, bylo to raczej prowokujace i tendencyjne opowiadanie z teza.
Na koniec chce zaznaczyc ze nie jestem osoba zajmujaca sie komentarzami na glownej. Od czasu do czasu je czytam (akurat Twoj komentarz o LiteOnie przeczytalem), czasem cos pisze, ale raczej rzadko - w zasadzie prawie tylko wtedy, jezeli sa jakies newsy ze swiata nosnikow.