@Pawelblu
1. Napisałeś, że tamte mogły byc podobne i stąd ten efekt. To nie wygląda na próbe zrozumienia tylko udowodnienie, że poleciały bo były podobne. Nie wiesz tego ...
2.Sensowne wyjaśnienie najcześciej z rzeczywistością ma mało wspólnego...
3.Chodzi mi o fakt wulgaryzmu ... Zachodzi pytanie czy moje fe jest gorsze od poje**** ...
Ja pisze tylko wtedy gdy mam cos do powiedzenia ... sprawdź. Co do Liteona miałem do powiedzenia, że jest fe ... i to powiedziałem ! Kogo to miało sprowokować ? ALbo kogo uraziło ? Albo inaczej - kogo uraził mój usuniety komentarz ?
Ciesze się, że chociaż Ty próbujesz być asertywny ...
@Loczek
i znów trafiasz kulą w płot ...
nie interesuje mnie czy ktokolwiek czepiał się mandaryna ... interesuje mnie dlaczego tamten post został, a mój zniknał. Nie uważam, że choćby w małym stopniu był gorszy od tego.
Nie udawaj .... tylko niech wreszcie do Ciebie dotrze, że z tym czepianiem chodzi o ilośc komentarzy ... odwracasz kota ogonem czy naprawde nie czujesz co piszesz ?
Kto mnie wytargał za uszy ? bijesz po katach i nie za bardzo idzie Ci celowanie ...
Poza tym co Ty masz z tym płaczem ? Czy ktoś tutaj płacze ? Czy moja wypowiedź wygląda jak użalanie się nad sobą ? Czy gdziekolwiek narzekałem na los i popadałem w histerie ?
Nie mam pojęcia co próbujesz osiągnąć, ale to nie ze mnie robisz ....
treśc zawarta w tym poście:
http://62.21.98.27/showthread.php?t=39164
przez Loczka świadczy tylko o fakcie, że jest to stronnicze podejście i skierowane do mnie nie dlatego, że mam duzo komentarzy (choc to właśnie o tym ciągle krzyczy - nie do końca rozumiejąc, że nie chodzi o ilość) tylko z powodu jakiejś znanej tylko jemu osobistej niechęci. Na szczęście nie jesteśmy sami na wyspie i nie jesteśmy na siebie skazani, wobec czego proponuje, że każdy pójdzie swoja drogą. Ja uznam te czepianie się za nie byłe, a Loczek zachowa swoje chybione uwagi dla siebie. Czy użytkownik Loczek przyjmuje takie rozwiązanie