Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.08.2005, 12:49   #693
bigbluee
Bywalec

Data rejestracji: 19.10.2002
bigbluee w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Po przeczytaniu takiej ilości testów i po przyjęciu do wiadomości 45 stron tekstu , ciężko wysnuć jednoznaczne wnioski co do nagrywania płyt DVD w jak najlepszy sposób. Ale ile można ststować??
Niedługo sprawie sobie Benka i zmienie bios na BSKB. Na dzień dobry wypale testowo kilka płyta potem chce zarchiwizować na 1 lytce wszytskie najważniejsze dane I tu pojawia się pytanie? Jaką płytke wybrać? Bios BSKB, Nero 6.6.0.16.
1. Archiwizacja danych(tysięcy plików). Nie ważna cena płyty, bo tylko 1 potrzebna . Liczy się trwałośc nośnika. Na pewno znacie jakiś nośnik z odpowiednią strategią Po tylu testach na pewno się znajdzie jakiś PEWNY nośnik do tego celu co wytrzyma rok w pudełku i za rok będzie działać

2. Zgranie kilku plików(700 każdy) avi lub rmvb na płytke. Tutaj raczej nie wymagam jakiejś oszałamiającej trwałości i jakości. Tutaj jednak cena nośnika gra role bo filmów mam sporo

Prosze mi nie odpowiadać: potestuj sam i zobacz na czym najlepiej Ci się nagrywa
Testować będe ale najpierw nagram to co mam do nagrania i chce nagrac jak najlepiej a Wy macie zdecydowanie większą wiedze i doświadczenie jeśli chodzi o ngrywanie płytek DVD, niż ja.

Jeśli jednak ktoś bedzie mieć jakieś ALE, do mojego posta, że zamiast sam testować to prosze o "gotowca" to niech spojrzy na date rejestracji i pomyśli że nie ma do czynienia z Noobem )

Ostatnio zmieniany przez bigbluee : 27.08.2005 o godz. 12:51
bigbluee jest offline   Odpowiedz cytując ten post