Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.08.2005, 19:53   #9
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Predi
w takim razie wybacz
Wybaczam
Cytat:
Napisany przez Predi
myslem ze mozna tu wyrazac swoje opinie, ale jezeli mozna tylko pisac "super, czekam na ten kocnert, on jest swietny itd".... to.... zaspawam lodowke
Nie mam nic przeciwko wyrażaniu swojej opinii, gdyż każdy ma do tego prawo. Uważam jednak, że jeśli chcemy ją wypowiedzieć wśród osób, które jej nie podzielają, należy to zrobić z zachowaniem pewnego szacunku dla tych, co myślą inaczej jak my.

Chodzi o to, że jeśli mówisz, o kimś ***8222;pajac***8221;, a inna osoba akurat ceni tego człowieka to odbiera Twoją wypowiedź jako obraźliwą, a nie prezentującą odmienne zdanie. Bo w końcu ktoś kto szanuje pajaca sam musi nim być, nieprawdaż ?

Zawsze można było założyć nowy temat typu ***8222;Mam już dosyć Jarre-a***8221;, albo po prostu pominąć ten wątek skoro już tak miałeś go dosyć.

Myślę, że nie ma co więcej roztrząsać tematu i udać się na

pozdrawiam