Cytat:
bas napisa***322;(a)
Do Yahola i Zipa(sorry za zmiane rozmiaru), może poprostu dodajcie sobie te teksty do podpisów, Chce się wam co 5 posta wpisywać? A jaka oszczędność klawiatury...
Zip: Fajne logo
Co do nagrywarek: Teac- bo jest najtrwalszy, ja mam 12'tke i jestem zadowolony, czy palenie trwa 7 czy 3 minuty to mi zwis, fakt, że przy 20 płytkach to 60 minut różnicy, ale za to mam gwarancje, że płytki są czytelne. Nagrywarki już wiele szybsze nie będą więc lepiej kupić trwalszą niz potem zmieniać bo padła.
Jak ktoś ma szybką nagrywarke to niech NIE nagrywa tanich płytek płytek na pełnym gazie tylko max 16!!! Potem to jest nie do odczytania(mówie o MMore'ach), ostatnio jakiś kretyn, przepraszam chciałem napisać: świeżo upieczony posiadacz super nagrywarki poczęstował mnie kilkoma takimi tworami.
|
hhhhhhhmmmmmmmm bas mmore to tanie płytki ok 1zł w media marku i nie ma po nich się co dużo spodziewać. a ja c powiem że miałem szybo nagrać 50 płyt miałem 50 zł akurat i kupiłem je . alle CO wcale się na nich nie zawiodłem . nagrywałem 24x i chodzą jak złoto. Apropo jeśli ktoś używa takich płytek to nie znaczy że jest kretynem