Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.08.2005, 11:35   #9
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez czechoj
No to po co piszesz o A200 skoro Twoje wymagania z pkt. 1 i 2 określają tylko jeden rodzaj aparatów - lustrzanki. Faktycznie wybierz 350D pozbawiona jest ona podstawowej wady 300D sztucznych ograniczeń sprzętowych (firmware) ma wiekszą matrycę, nowy procesor dotychczas stosowany w wyższych modelach Canona. Co do obiektywów kolego tu dopiero szczęka Ci opadnie! Trzeba miec kupę kasy by kupić naprawdę dobry obiektyw, ale bez przesady Ty na tym sprzęcie pewnie nie bedziesz zarabiał, dlatego wybierz sobie cos w rodzaju "Econo" dobre parametry za rozsadną cenę.
aparat jest bilonem a obiektywy drogie jak mercedes to jest znane mi miałem dynax 7000 minolty i więcej płaciłem za obiektywy niż myślałem że byłbym w stanie dać, Na początek na 4 miechy styka mi ten dany z canonem bo sprawdzę tylko jego możliwości i nauczę się jego potem mogę kupić raz za max 5 koła obiektywy bo teleobiektywy nie będą mi potrzebne Canon miał zawsze super optykę, i miękie zdjęcia jakościowo. Nikon miał super rozmieszczenie przycisków. A minolta hehehe była ciężka jak cegła i też super układ przycisków