Cytat:
Napisany przez Banana Coctail
@Predi nie wiesz może, że kler ma większe wpływy niż ci się wydaje? Zadrzesz z nimi masz przechlapane na całej linii.
|
i co mnie to... masz moze jakies kompleksy na tej lini? ja wyznaje wiare a nie klaniam sie w pas klerowi jak to nazywasz.... moze cos Ci jakis ksiadz zrobil? co? bo ja nie mam wiekszych zastrzezen do tych ktorych znam
Cytat:
Oświeć mnie, nie miałem jeszcze historii współczesnej. (przeczytałem notka na wikipedii)
|
przebogaty zasob wiedzy zatem posiadasz
Cytat:
Każdy kij ma dwa końce, USA przecież nie robi niczego za darmo. Zamiast zależni od ZSRR bylibyśmy zależni od Stanów, ale jako że oni są daleko to by był większy zamęt niż pożytek.
|
tutaj odpowiedz dal juz Ci @Pawelblu
przy okazdji rozpoczynania wojny w Iraku widac bylo jakimi to pionkami amerykanskimi sa Francja i Niemcy, klaniali sie Amerykancom w pas nie?
Cytat:
Ja mimo wszystko wole panowanie słowian niż jakiegoś amerykańca, ich mentalność i podejście do niektórych spraw mi bardzo nie odpowiada.
Przed oczami masz mit wujka Sama z Florydy?
|
a czy ja mowie ze USA byloby naszm zwierzchnikiem? to Polska chce bardziej sie przyjaznic z USA niz USA chce nami rzadzic
i co ty gadasz o panowaniu slowianca? slowianie to byli tysiac lat temu... teraz jest wielki kociol narodowosciowy, uwazasz wujka Stalina za slowianca? ciekawe do dzisiaj myslalem ze Gruzini nie sa ludem slowianskim