Cytat:
|
Napisany przez slawekj
Informacja firmy Imation jest ogólną i dotyczy wszystkich płyt CD i DVD.
Dobry zakup:
Zdecydowanie plusy. Prędkość nagrywania 2x tylko w przypadku bardzo dużych błędów TE/FE.
4-8x przy dobrym nośniku to obecnie optymalna prędkość przy zachowaniu równomiernego i niskiego Jitter.

|
Wiem, ze tamte informacje o dbaniu o plyty sa do wszystkich plyt, ale gdy wchodze w produkty natychmiast pojawiaja mi sie produkty o dziwo tej firmy

. Sprawdzalem na stronie tej hurtowni z ktorej biore wszystko i o modelu plyty napisane jest tylko tyle:"DVD+R płyta VERBATIM 4.7GB x16 Cake'10
bardzo wysokiej jakości płyty DVD jednokrotnego zapisu o standardowej pojemności 4.7GB,super trwała powłoka zabezpieczająca Advanced AZO+, opakowanie typu opakowanie typu CAKE'10."
Cena 20zl czyli po 2zl za plyte. Pewnie ktos napisze ze cena niska ale to jest hurtownia i opakowanie najtansze no i 10 sztuk od razu to wiadomo ze jest taniej... Ta plyta w wersji slim, a wiec tez nie w najdrozszym opakowaniu bo to nie normalny BOX kosztuje juz w tej samej hurtowni 3,50zl
Napisales w poscie wyzej verbatim Pastel - masz na mysli tylko kolor warstwy nagrywania tej plyty czy ona ma po prostu taka nazwe?
Mysle ze najlepszym rozwiazaniem bedzie jak do nich napisze i zapytam o modej tych plyt, tzn o ich numer typu "43292" i sprawdze na stronie Verbatim co to jest... Co o tym sadzisz? bo maja mnostwo plyt Verbatim i pisza tylko ze sa najwyzszej jakosci

.
Pozdrawiam.
Znowu edytowalem posta, sorry, ale juz wiem jakie to sa plyty: model 43500 - jak mozesz to zerknij tylko na opakowanie i napisz czy myslisz ze beda ok...
Podaje link:
http://www.verbatim-europe.com/index...&article_id=58