Cytat:
|
Napisany przez digidy
Slawekj, ale 43498 sa x16, a nie x8. Masz moze na mysli 43481 albo 43471 tylko po prostu spojrzales w niewlasciwa linijke na stronie (tzn pomyliles predkosc - z lewej strony, z symbolem - z prawej strony...)?
Czy widzisz na tej stronie Verbatim Pastel, ktore proponujesz? Czy to sa te:
43464?
|

Verbatim +Rx8 (43471 lub 43481), Pastel +Rx8 (43464).
Cytat:
|
Napisany przez Crasher
No to zamienilem BanQ 1620 na 1640. Coz moge powiedziec. Wypalilem kilka plytek, ale jestem nie zadowolony. Byly to kolejno TDK +R 1-8x na TDK 002 i takie same minusy, ale nie pamietam z jakiej serii. Nigdzie nie moge dostac TDK +Rx8 (MBIPG101 R04), na pudelku nie da sie tego jakos odroznic? Ale wypalilem w koncu Pastela z predkoscia x8 i powiem, ze wyszlo chyba niezle. Co powiecie? Palony za pomoca CloneDVD. Co mnie zdziwilo to to, ze palil sie 14 minut, to dlatego, ze wylaczony byl OverSpeed, bo Pastele sa chyba x4? Mimo tego, ze dla nosnikow znanych byl wylaczony SolidBurn zostal onm dodany do bazy. O co chodzi ?
|
TDK to loteria a zwłaszcza na TDK. Nie dziwią mnie takie wyniki i błędy PIF.
Verbatim - Pastel na YUDEN000 T01 to nośnik 4x i żadnego nośnika -/+Rx4 nie ma w biosie BSKB.
Dlatego SolidBurn dodał do swojej bazy i wypalił z max certyfikowaną prędkością 4x w czasie 14 min.