Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.08.2005, 19:07   #5
sufa
Nowy na forum

Data rejestracji: 14.08.2005
sufa w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
witam ponownie

dziekuje za podpowiedzi, walczylem pol nocy i niestety nie potrafie nadal osiagnac tego co zamierzalem.
wyprobowalem obydwa sposboy.

sposob pierwszy wg piotra34... nie potrafie do zrobionego obrazu dodac zawartosci drugiej dyskietki - otrzymuje komunikat ze obraz jest pelny.

sposob drugi wg nimala jest ok - tak jak napisal, da sie to zrobic.

ale... wzialem obraz dyskietki bootujacej cichego, ktory wystawil piotr i do tego obrazu chcialem dodac zawartosc dyskietki norton ghosta. troche zmodyfikowalem autoexec i config, katalog ghost dodalem na zewnatzr, nie do archiwum, tak jak zrobil to cichy, dlatego ze gdy dodawalem do archiwum to roslo mi ono do ponad 2,88. poza tym chyba dodajac do archiwum nie powinienem uzywac wiznzipa lecz cos spod dosa? nie jestem pewien.

dodalem wiec po swojemu i wyszlo cos takiego

po nagraniu tego obrazu na plyte jest bootowanie ale przy wybraniu ktorejkolwiek z opcji nastepuje zwis w chwili gdy ma sie rozpoczac rozpakowaywanie archuiwum do ram dysku. wyjatkim jest norton ghost, ktory dodalem - on uruchmia sie prawidlowo.
pewnie wasza wiedza w tej kwestii jest o niebo wieksza od mojej i moze moglibyscie rzucic okiem i poprawic to co zepsulem, ewentulanie powiedziec mi co zepsulem?

Ostatnio zmieniany przez sufa : 30.08.2005 o godz. 19:42
sufa jest offline