Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.08.2005, 09:40   #1075
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>

Tak jak pisalem - obejrzalem wczoraj wieczorkiem jeszcze Skeleton Key i... nie jestem zadowolony .
Film przez caly czas ciekawi jednak nie wciaga i ciagle myslalem o cieplutkim lozeczku .
Na filmwebie znalazlem taki komentarz:

"Jestem zdecydowanie na NIE. Jak zwykle trailer zmontowano tak by naiwnie łudzić się iż film ten zaskoczy nas/przerazi/zainteresuje czymś więcej jak tylko tanią i miałką Shitwoodzką papka. I tradycyjnie Zonk.
Film jest miałki jak nasza klasa polityczna, scenariusz tak przewidywalny jak elementarz pierwszoklasisty, a napięcie równe bateryjce tureckiego rolexa. NUDA , HAMBURGER I KUPA EMCE KWADRAT. Burakom polecam - mądrym odradzam.

PS) Jesli ten film jest dobry ( vide te dziwne peany piętro niżej) to co napisac o takim Dead Man's Shoes chociazby? skali by brakło. "

Moim zdaniem za ostro, bo film nie byl az taki zly i BARDZO nadrabia zaskakujaca koncowka. Ogolnie - film na nudny, weekendowy wieczor i tyle..
Jak dla mnie 6/10

No, a dzisiaj wieczorkiem moze Lightning Bug Limited, wiec moze jutro sie wypowiem
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post