Dyskusja: Życie bez neta...
Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.08.2005, 14:44   #28
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Tribunal
Nie wiem czy tylko na pól roku bo jak starszkom nie spasuja oceny na semestr to mogą mi przedłuzyc odwyk..
PS
Jeżeli jutro do wieczora nic tu nie napisze to znaczy że neta mi odcieli....
PS2
Chyba ze bede siedział na modemie w laptopie mojej mamy jak dostana rachunek za 600zł to moze mi neta wróca...
Faktem jest ze nauka jest wazna, nawet wazniejsza niz Twoje dobre stopnie, a to co z niej wyniesiesz to w zyciu ci sie przyda i to jak sie w nim odnajdziesz... nie znamy kulisow ocen na swiadectwie, czy byly one pozytywne? czy dopuszczajace? spojrz na to w ten sposob, to rodzice placa na net, daja pieniadze na kompa, placa za prad, wikt i kwaterunek zapewniaja, a od ciebie czegos oczekuja, zazwyczaj poszanowania, obowiazkowej nauki, oraz niestety zazwyczaj tak jest ze "spelnienia wlasnych marzen" - nie zmienisz tego, a jesli sie zbuntujesz to zamkniesz sobie dalsze mozliwosci - jest takie przyslowie: pokorne ciele dwie matki ssie

generalnie na razie masz szlaban na neta, kiedys pamietam to byl szlaban na wychodzenie na podworko stare czasy, dzis wystarczy zabrac net... a moze zbyt duzo w nim siedzisz ze zapomniales o otaczajacym swiecie? masz psa i skoro go masz, to mozesz wyjsc na powietrze i zobaczyc jak zielona jest trawa, jak kwitna kwiaty

glowa do gory, bedzie dobrze 8 )