Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.08.2005, 17:38   #2
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kasprzak
Witam!
Kolejna sprawa jak zwykle...
Mam serwer postawiony na FreeBSD (szkolny), chodzi juz dlugo ale od pewnego czasu idealnie chodzi na swoim providerze czyli u userow ktorzy maja w UPC chodzi dobrze a ja czyli Neostrada praktycznie 1kb/s i mniej...
przez co moze byc spowodowane, resetowalem serwer, vhosty sie zgadzaja wszystko...moze jakis plik jest juz duzy? bo zbieral adresy...nie mam pomyslow...
Jeżeli u innych chodzi bez problemu, a u Ciebie nie, to nie jest to wina serwera, a łącza. Jak wyglądają pingi od Ciebie do serwera? Może gdzieś po drodze jest jakieś wąskie gardło. Może tepsa znowu przycina gdzieś pasmo, jak to było jakiś czas temu i mieliśmy na cdrinfo podobny problem, który po jakimś czasie sam się rozwiązał.

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post