Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
gdyby jedna rzecza jaka mnie trzyma od foobara bylo kilka(set) plikow w mp3pro to uzylbym boskiego odtwarzacza, ktory je czyta, zamienil na wav, przekompresowal do czegos innego i cieszyl sie foobarem
niby to stratny proces, ale z mp3pro to i tak niewielka strata
nie wiem czemu nie powstal plugin z obsluga mp3pro, moze dlatego, ze to zamkniety komercyjny standard a moze nie. nie wiem, ale chyba nie powstal, bo kiedys nawet probowalem go dla ciebie zlokalizowac.
|
No wlasnie, sek w tym ze mam wlasnie te kilkaset plikow w formacie mp3pro, zgranych na CDRach, jakos konwertowac to do formatu mp3 nie jest mi na reke, jasne da sie, ale po co? skoro moge tego posluchac w winampie (uzywam ostatniej wersji z seri 2.9x) jest plugin, wiem SID ze szukales dla mnie zrodla tego plugina, ale jednak po przeoraniu netu nic konkretnego nadal nie udalo mi sie odnalezc, mam nadzeje ze autorzy, a moze sami userzy kiedys sprobuja sie z tym uporac... oprocz winampa, ktory ma plugin do mp3pro, ten format odtwarza jeszcze Classic Media Player (darmowy), Nero Player, Thompson Player (darmowy), a nawet WMP od wersji 7.x