Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.09.2005, 17:49   #31
cancel
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 30.01.2004
cancel zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez kontestator
tak sie zastanawiam nad sensem zakupu tych opasek na allego czy z innych nieoficjalnych źródeł ich dystrybucji. przezciez sprzedaż ich zasila szczytny cel, a zakup ich na allegro i poźniej lasnowanie sie ze to jest sie terndy (czy jak tam to sie teraz mówi) jest śmieszne,to tak jakbym wydrukował sobie w domu serduszka wielkiej orkiestry i cały rok w nich chodził mając oklejone całe ubranie...
a moze ja sie nie znam i jestem człowiekie nie mna czasie metal up your ass
Jak sobie wydrukujesz serduszka wielkiej orkiestry to tylko po to aby pokazać, że "wspomagasz" szczytny cel albo dla szpanu, a jak dostaniesz to serduszko jak dałeś jakieś pieniądze na wielką orkiestre, niekoniecznie po to aby zaszpanować. Podobnie jest z tymi opaskami jak kupisz na allegro to masz pewność, że są to orginalne opaski?? Przecież mogli te zdjęcia skopiować z jakieś stronki, a jak kupisz w sklepie takim jak opaska.pl to masz pewność, że są to orginalne opaski. Dlatego ja nie kupie na 100% nic na allegro.

Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Udzielam się tylko w tematach, na których się znam i/lub mogę coś wnieść do dyskusji, a że znam się na niewielu rzeczach to dyskusji z moim udziałem jest niewiele. (innymi słowy: musicie dogłębnie przeszukać forum aby odnaleźć moje posty ) Ten temat jest jednym z nielicznych z moim udziałem.
Spiesz się powoli!
(lepiej na tym wyjdziesz)
cancel jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online