Dyskusja: Nowa promocja Ery
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.09.2005, 22:21   #30
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Damianos L
sluchajta

chyba sobie wezme ten abonament, ale ten wyzszy pakiet 40zl 80min i motka e398 za 1zl

co o tym sadzicie? opinie o telefonie rowniez mile widziane, @andrzejj9 ty chyba kupiles sobie ta motke, jak tak to prosze o opinie..

czy jest duzo gorszy od sx 1??. Za Sx musialbym dac okolo 400zl, wiec chyba sie nie oplaca, a funkcje podobne, choc brak symbiana..

te 80 minut ma sie rozumiec ze do wszystkich sieci?
Tak, rzeczywiście kupiłem ta Motorolę. W sumie jestem z niej zadowolony, ale nie jest to też telefon bez wad. Dla mnie sporym mankamentem są bardzo duże problemy z zasięgiem. Nie wiem, czy to kwestia tego modelu telefonu, czy akurat tego konkretnego egzemplarza i będę to jeszcze w punkcie obsługi wyjaśniał, ale bardzo często - nawet we własnym domu - tam, gdzie inne komórki z tej samej sieci mają maksymalny sygnał, ja nie jestem w stanie rozmawiać. I nie są to bynajmniej sytuacje sporadyczne.

Innym dość istotnym mankamentem, z którym jednak można żyć, to pewna.. "ospałość" działania telefonu. Tzn. nie ma tu jakiś minutowych przestojów czy czegoś takiego. Ale na przykład przy przeglądaniu obrazków na wczytanie każdego trzeba czekać przynajmniej z sekundę, albo i dłużej. Nie wiem, może tak jest we wszystkich telefonach. Nie miałem z nimi doświadczeń więc opisuję, co mnie denerwuje lub czego mi brakuje w tym.

I jeszcze jedna rzecz to.. hmm... właściwie to trudno to określić, ale jak dla mnie obsługa telefonu jest w sumie niespecjalnie wygodna. To znaczy niby ma wszystkie funkcje, ale jakoś tak, żeby do nich dotrzeć trzeba się trochę nalatać.. Sam nie wiem, jak to dokładnie określić. Ja w każdym razie projektując telefon, porozmieszczałbym wszystko w nieco inny sposób.

Średnio podoba mi się też planer, ale wydaje mi się, że w innych aparatach jest bardzo podobny.

Ale, żeby nie było, że telefon ma same wady, bo tak zdecydowanie nie jest. Oprócz tego, co napisałem wyżej, telefon jest bogato wyposażony (karta pamięci 64MB, dobrej jakości słuchawki..), ma duży i czytelny ekranik, rewelacyjne (!) głośniki i jest.. po prostu ładny, co obecnie na rynku wcale nie jest normą.

I zwrócę jeszcze raz uwagę na te głośniki, ,bo naprawdę są one warte uwagi. Jeżdzę teraz samochodem bez radia i bardzo często zdarza mi się przed wyjściem wrzucić jakieś piosenki do telefonu i podczas jazdy odtwarzać sobie z niego muzykę. I rozwiązanie takie sprawdza się bardzo dobrze, bo dźwięk wydobywający się z telefonu, jest po prostu świetny. I to nawet nie jak na telefon, ale sam w sobie. A po podłączeniu do telefonu słuchawek powiedziałbym nawet, że niewiele ustępuje temu, co mam w swoim odtwarzaczu mp3 IRivera (dla mnie synonimowi jakości dźwięku w tego typu urządzeniach).

Aha, telefon ma też aparat fotograficzny, ale dla mnie wszystkie te aparaty, pomijając najnowsze SE 750i to zabawki o porównywalnie ZŁEJ jakości.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post