Cytat:
Napisany przez memorando
śmieszne odpal bez duala adobe i, dreamweavera, dekodowanie filmu włacz a zrozumiesz jaka jest różnica. Jedź na swoim sempronku bądź szczęśliwy i graj w hla 2 z grafiką marki 9550 albo x550 i ciesz się ze masz 13 klatek  po za tym ja sprzęt rzadko kręcę bo niemuszę ewentualnie raida stworzę i tyle
komputer służy do pracy a nie grania dzień i noc
p.s na geilach mi prime 95 chodził 7 dni bez zawiasu....wyjechałem wtedy nad morze...i niewyłaczył się.... 
|
Przepraszam bardzo ale ja nie gram w gry... i nie mam tyle pieniedzy zeby sie pchac w tak drogi soft jak adobe czy dreamweaver. A poza tym nie uzywam takich programow. Mi komputer sluzy do przegladania stron, pisania tekstu i od czasu do czasu owszem pogram w gry, ale i tak nie poczuje roznicy 5klatek/s. Nie sluzy mi natomiast do chwalenia sie co sie ma pod maska. Nie jestem rowniez monterem filmow wiec nie bede dekodowal i kompresowal zadnych filmow wiec powiedz mi jaki jest sens zebym kupowal nforce4 z s939 ? Ale jesli jednak pracuje na tym komputerze caly dzien i mam z tego konkretne pieniadze to wtedy jest co innego jak juz powiedzialem. Inwestowanie w czesci do komputera jest bardzo potrzebne, gdyz moze oszczedzic nam troche czasu.