Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.09.2005, 11:00   #815
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez kowanski
Witam @czechoj BENQ Club
Dzieki za miłe powitanie ale w klubie BenQ jestem już praktycznie od 7 posta niniejszej dyskusji . Co prawda nie udziele mi się szalony optymizm wielu dzialających w tym temacie ale również co nieco testuje i uczę się swojej nagrywarki i jej upodobań. Mam pewien niedosyt co do ilości przetestowanych nośników bo testerzy ograniczają się jedynie do Verbow i TDK z nielicznymi oczywiście wyjątkami. No ale takie jest zycie...